Dienstverlening open voor iedereen

Geldmaat is al jarenlang een partner van ABN AMRO, ING en Rabobank waar het gaat om het aanbieden van contant geld transacties. In 2019 is Geldmaat gestart met de overname van geldautomaten. Per 1 oktober 2021 zijn de automaten van deze drie banken in handen van Geldmaat. Geldmaat beschikt dan over een netwerk van ruim 5.200 automaten door heel Nederland.

Onze dienstverlening staat open voor alle banken* in Nederland, ook als zij geen klant van Geldmaat wensen te worden. In dat laatste geval kunnen klanten van deze banken biljetten opnemen bij een geldmaat via het principe van gastgebruik. De dienst wordt dan afgehandeld via de Card Schemes, waarmee tarieven en dispuutafhandeling ingeregeld zijn. Gastgebruik is mogelijk voor alle kaartuitgevende banken ter wereld die aangesloten zijn bij de Card Schemes Mastercard en/of Visa.

Meer informatie 
Bent u een bank en heeft u interesse om klant te worden bij Geldmaat? Wilt u weten wat wij u kunnen bieden, tegen welke tarieven en aan welke voorwaarden u moet voldoen? Neem dan contact met ons op via: 088 97 30 101 of via sqd@geldmaat.nl

 *Dit betreft partijen aan wie DNB een bankvergunning heeft verleend en partijen die op basis van een Europees paspoort bankdiensten in Nederland aanbieden. Voor beide groepen geldt dat zij bankpassen/creditcards in Nederland moeten uitgeven.