Assistentie 
Assistentie bij het opnemen en storten van biljetten krijgt u bij een aantal winkels van Primera, Bruna en The Readshop. U herkent deze winkels aan de sticker: geldmaat plus assistentie op de winkeldeur of de etalage. U kunt ze ook online vinden op de Locatiewijzer.

Hoe werkt het 
Als u het lastig vindt om biljetten op te nemen of te storten dan kunt u om assistentie vragen aan de medewerkers van de winkel. Zij beantwoorden uw vragen en helpen u zo bij het bedienen van de geldmaat. U kunt thuis ook alvast onze schermen bekijken en u voorbereiden op een opname bij een geldmaat.    

Bijzonderheden 
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM dat betekent dat we nog niet die assistentie kunnen bieden die ons voor ogen staat. Daarom bestaat de hulp op dit moment alleen uit het beantwoorden van vragen. Straks als de anderhalvemeterregel niet meer geldt helpen we klanten die dat willen ook door samen de geldmaat te bedienen 

Locatiewijzer 
Zoekt u een geldmaat plus assistentie bij u in de buurt? Kijk dan op de locatiewijzer, hier staan daar alle locaties waar u assistentie krijgt.