• Geldmaten

  Wij accepteren alle bankkaarten en bekende creditcards. American Express volgt op een later moment. U kunt zo vaak en zoveel geld opnemen als uw saldo en uw paslimiet toestaan. 

  • Hoe werkt het?

   Al onze geldautomaten zien er hetzelfde uit en werken op dezelfde manier. U kiest uit een van de vaste bedragen of vult zelf een bedrag in en kiest daarna de biljetten. In onze geldautomaten zitten bankbiljetten van € 10, € 20 en € 50. Bij een geselecteerd aantal automaten zijn biljetten van € 5 beschikbaar. De geselecteerde locaties kunt u terugvinden via de locatiewijzer.

  • Bijzonderheden

   Wij vinden het belangrijk dat iedereen onze geldautomaten kan gebruiken. Speciaal voor slechtziende of blinde klanten krijgen veel van de geldmaten een spraakfunctie. Onder de knop 'automaten met spraak' vindt u meer informatie over automaten met een spraakfunctie. 

  Vind een geldautomaat in uw buurt

  Wilt u geld opnemen? Dan is er altijd een geldautomaat binnen een straal van 5 kilometer. Kijk op de locatiewijzer voor een overzicht van alle geldautomaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. Zo vindt u eenvoudig een geldautomaat bij u in de buurt. Benieuwd naar wat er verandert in uw gemeente? Bekijk dan de planning.

  Ga direct naar...