• Sealbagautomaten

  Bij een sealbagautomaat stort u biljetten verpakt in een speciale zak (sealbag). Heeft u een sealbagcontract bij ABN AMRO, ING of Rabobank dan kunt u gebruikmaken van de sealbagautomaten van Geldmaat. Uw bank kan u meer vertellen over het sealbagcontract en het bestellen van sealbags. 

  Bent u klant van ABN AMRO, ING of Rabobank en heeft u geen sealbagcontract? Dan kunt u uw biljetten ook onverpakt storten bij een van de geldmaten voor het storten van biljetten. Deze vindt u op de locatiewijzer. Selecteer bij banken Geldmaat, en bij diensten Biljetten Storten.

  Sealbags zijn niet geschikt voor het storten van muntgeld. Munten stort u bij onze muntautomaten. U vindt ze via de locatiewijzer als u het filter zet op: Munten storten. 

  • Hoe werkt het

   Om de sealbagautomaten te kunnen gebruiken, sluit u een sealbagcontract af met ABN AMRO, ING of Rabobank. Informatie daarover staat op de websites van deze banken.

   U bestelt de sealbags bij uw bank. In een sealbag doet u (losse) eurobiljetten. Iedere storting met een sealbag moet vooraf aangekondigd worden in de beveiligde omgeving van uw bank. Hoe dat werkt leest u op de website van uw bank. Na deze vooraankondiging biedt u de sealbags binnen 48 uur aan bij een sealbagautomaat. 

   Alle Geldmaat sealbagautomaten werken op dezelfde manier. Wij adviseren u de handleiding over het gebruik van de sealbagautomaat goed te lezen voordat u een storting doet. U vindt hier de handleiding.

   Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

   • Locatiewijzer

    Zoekt u een sealbagautomaat, kijk dan op de locatiewijzer, daar vindt u eenvoudig de automaat het dichtst bij u in de buurt. Vul uw locatie in en kies bij 'alle diensten' voor sealbag storten.