• Hoe werkt het

  Wilt u geld afstorten in een sealbagautomaat van Geldmaat? Sluit dan een sealbagcontract af met ABN AMRO, ING of Rabobank. Informatie daarover staat op de websites van deze banken.

  Alle Geldmaat sealbagautomaten werken op dezelfde manier. Wij adviseren u de handleiding over het gebruik van de sealbagautomaat goed door te nemen voordat u een storting doet.

  U vindt hier de handleiding.

  Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

  • Sealbagautomaten

   Bij een sealbagautomaat stort u biljetten verpakt in een speciale zak (sealbag). Heeft u een sealbagcontract bij ABN AMRO, ING of Rabobank dan kunt u gebruikmaken van de sealbagautomaten van Geldmaat. Uw bank kan u meer vertellen over het sealbagcontract en het bestellen van sealbags.

   Bent u klant van ABN AMRO, ING of Rabobank en heeft u geen sealbagcontract? Dan kunt u uw biljetten ook onverpakt storten bij een van de geldmaten voor het storten van biljetten. Deze vindt u op de locatiewijzer. Selecteer bij banken Geldmaat, en bij diensten Biljetten Storten.

   • Locatiewijzer

    Zoekt u een sealbagautomaat, kijk dan op de locatiewijzer, daar vindt u eenvoudig de automaat het dichtst bij u in de buurt.