Verzekeringen

Verzekeren is noodzaak
Een aanrijding, brand, inbraak. Het kan iedereen overkomen en de gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Ook als een ander door uw toedoen schade lijdt kan u dat veel geld kosten. Misschien meer dan u denkt.
Wat zijn de kosten van rechtshulp?
En wat gebeurt er als u, of een van uw gezinsleden, slachtoffer wordt van een ongeval?

Kortom: sta eens stil bij de risico’s die u dagelijks loopt. Door u goed te verzekeren kunt u veel ellende voorkomen.

Wat verzeker ik wel en wat niet?
Tegen welke risico’s u zich wilt verzekeren bepaalt u natuurlijk zelf. Wel raden wij u aan om, uiteraard vrijblijvend, advies in te winnen bij een GeldMaat.

Alles in één pakket?
Komt het u bekend voor: een ordner of doos vol polissen van allerlei verzekeringen, in de loop der jaren bij verschillende maatschappijen afgesloten. Verre van overzichtelijk en heel lastig in geval van schade.
Een goed alternatief is een verzekeringspakket. Alle verzekeringen onder één dak en op één polisblad. Geen overlappingen in de dekking. En financieel aantrekkelijk. Een verzekeringspakket kent bijvoorbeeld geen toeslag voor maand- of kwartaalbetaling.

Voelt u wel iets voor de overstap naar een verzekeringspakket maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp, zoals het opzeggen van de lopende verzekeringen?
Uw assurantieadviseur regelt het voor u!
Neem contact op met GeldMaat.

In een verzekeringspakket voor particulieren kunnen de volgende verzekeringen worden opgenomen:

Vanzelfsprekend kunnen deze verzekeringen ook afzonderlijk worden afgesloten. Er is sprake van een pakket als er minimaal twee van de bovengenoemde verzekeringen op één polis worden ondergebracht.

U ziet, er zijn veel mogelijkheden. Dus raden wij u aan om, uiteraard vrijblijvend, advies in te winnen bij een GeldMaat.