Pensioenen

Een goed pensioen regelt u samen met GeldMaat
Nu de regering de mogelijkheden van pensioenopbouw verder wil beperken, wordt u steeds meer en meer op uzelf aangewezen. Wie niet tijdig rekening houdt met het opvangen van een eventueel pensioentekort, komt voor onplezierige verrassingen te staan. En wordt u wellicht gedwongen om ook na uw 65ste door te werken om financieel rond te komen. Laat u zich daarom zorgvuldig informeren door GeldMaat. Neem contact op met GeldMaat.

Het belang van een adviesgesprek over uw pensioen kan voor u groot zijn. Zeker als u weet dat maar liefst 80% van de Nederlandse beroepsbevolking een pensioentekort heeft.
U krijgt bij GeldMaat een advies dat specifiek is toegesneden op uw individuele situatie. Hierdoor weet u zeker dat u op een goede wijze uw pensioen opbouwt en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. GeldMaat biedt u de mogelijkheid om op een flexibele manier uw pensioentekort te dichten. Een bijkomend voordeel van ons advies: door samen naar uw pensioen te kijken, zorgt u voor maximaal belastingvoordeel.

Wanneer heeft u te maken met een pensioentekort?

  • Als u geen 40 dienstjaren volmaakt
  • Als u tweeverdiener bent
  • Als u na uw 15e levensjaar in het buitenland hebt gewoond
  • Als u een auto van de zaak heeft
  • Als u en uw partner beiden zijn geboren na 1950
  • Als u tijdelijk parttime hebt gewerkt
  • Als u ooit gescheiden bent

Met behulp van de pensioencheck krijgt u een indicatie van uw jaarruimte. Voor een uitgebreid advies op maat is het echter nodig een uitvoerige inventarisatie van uw persoonlijke financiƫle situatie en wensen op te stellen en deze te analyseren. GeldMaat is u hierbij graag van dienst.

Wat te doen?
Wilt u weten of u een pensioengat heeft? Maak dan, uiteraard geheel vrijblijvend, gebruik van de pensioencheck.
Vraag via het contactformulier de pensioencheck aan.