Handelen in cryptovaluta anno 2018

2018 staat voor de deur. Terugkijkend naar 2017 kan in ieder geval gesteld worden dat het een interessant jaar was voor cryptocurrencies.

Niet alleen Bitcoin steeg enorm, ook altcoins als Ethereum, Ripple en Litecoin zijn enorm gegroeid. De potentie van altcoins is enorm en dus is de verwachting dat in 2018 meer mensen hun weg gaan vinden in de cryptovaluta.

Ben jij een beginner? Dan willen we je op weg helpen met enkele tips.

 

Weet waaraan je begint

Het is begrijpelijk dat je mee wil profiteren aan cryptocurrencies. Maar het is wel heel belangrijk dat je een idee hebt van waar je aan begint. Cryptocurrencies fluctueren enorm. De waarde van vandaag kan heel anders zijn dan die van morgen.

Je moet weten waarop een cryptomunt gebaseerd is. Er zijn namelijk altijd onderliggende technieken. Pas als je weet wat die technieken inhouden, kun je bepalen of een cryptovaluta potentie heeft of niet.

Laat je door de website www.Crypto.nl begeleiden. Hier kun je veel informatie terugvinden over handelen in cryptovaluta.

 

Investeer nooit meer geld dan mogelijk is

Houd je heel strak aan je budget. De ervaring leert dat mensen nogal impulsief kunnen zijn. Is op het nieuws te lezen dat de Ripple het goed doet? Dan kopen we voor 100 euro Ripple. Is ook ReddCoin ineens populair aan het worden? Nogmaals een swipe met de pinpas en er is voor 100 euro ReddCoin bijgeschreven.

Maar het blijft geld waarmee je aan het investeren bent. En niet iedereen kan het geld missen. Wees je hier dus bewust van en investeer nooit meer dan je missen kan.

 

Volg de actualiteiten

Cryptocurrencies zijn in de media. Je kunt de actualiteiten dan ook goed volgen. Lees je in, laat je informeren en bepaal voor jezelf altijd of deze beweringen kloppen. Op die manier kun je voorkomen dat je je in de cryptogekte laat meeslepen zonder te weten waar je aan begint.